A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Співпраця з ювенальною та патрульною поліцією в Полянській ОТГ

Дата: 10.10.2019 16:17
Кількість переглядів: 118

10.10.2019 року у рамках Тижня пропаганди здорового способу життя та безпеки життєдіяльності,  з метою попередження дитячого травматизму, уникнення нещасних випадків та підвищення безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу учителем Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шпонтак І.Й. було організовано зустріч з працівниками патрульної та ювенальної поліції.

У ході зустрічі  інспектор ювенальної превенції старший лейтенант поліції Мирослава Колядко, інспектор СРПП майор поліції Віктор Ребриш та сержант поліції Юрій Микульця нагадали школярам основні правила безпечної поведінки на дорозі, навели факти дорожньо-транспортних пригод за участі неповнолітніх, закцентувавши увагу на проблемах щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей у процесі дорожнього руху. Правоохоронці ознайомили школярів із правилами поводження у громадських місцях, видами порушень, особливу увагу звернувши на відповідальності учнів та їхніх батьків за скоєні правопорушення. Під час уроку-тренінгу "Булінг у школі" працівники поліції разом з учителем Шпонтак І.Й. ознайомили учнів з поняттям, формами та структурою булінгу, розвили вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації, сформували навики відповідальної та безпечної поведінки, а також виховалити почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства. Окрім загальної теорії, вони провели практичне заняття «Переходимо правильно пішохідний перехід». На завершення діти мали змогу приміряти елементи амуніції, оглянути спеціальні засоби для затримання правопорушників  та оглянути автомобіль патрульної служби.

         Ця зустріч була цікавою, корисною та результативною. Саме її діти запам’ятають на все життя. А заклади освіти і в подальшому співпрацюватимуть з правоохоронними органами.

Гаврилюк А.


« повернутися

Вхід для адміністратора