A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

1 грудня 2018 року в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” відбувся грандіозний захід, приурочений Дню Збройних сил України

Дата: 03.12.2018 15:53
Кількість переглядів: 115

     1 грудня 2018 року в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” відбувся грандіозний захід, приурочений Дню Збройних сил України, у рамках якого відбулась церемонія нагородження за підсумками конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”, на яку також було запрошено учнів та педагогів закладів освіти Полянської сільської ради.

     Директор департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації Ганна Іванівна Сопкова особисто привітала переможців, нагородила їх дипломами та цінними подарунками – годинниками. У числі нагороджених були Пехньо Габріела Юріївна, учениця 10 класу Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка виборола ІІ місце у номінації «Вірш» на ІІІ (обласному) етапі Конкурсу. Почесною грамотою департаменту освіти і науки облдержадміністрації була нагороджена Гаврилюк Анжеліка Іванівна - учитель, що підготував переможця. Крім того, кожен учасник Конкурсу отримав солодкий подарунок – коробку цукерок. Ганна Іванівна подякувала діткам за те, що вони зуміли проникнути в суть теми конкурсу, уславили подвиг та героїзм захисників України, патріотизм, оптимізм, передали віру в краще майбутнє, доброту, милосердя, співчуття. Педагогам подякувала за пошук та підтримку талановитих діток та особливий внесок у духовне та естетичне виховання учнівської молоді.  Протягом усього свята присутні в залі насолоджувалися виступами танцювальних та вокальних колективів «ПАДІЮНу», співпереживали разом з ними, молились за життя воїнів, плакали разом з матір'ю Героя України та ридали під вірш «Жінко, чого ти плачеш?». По завершенні свята усі дітки були нагодовані (про це подбали організатори) і відправлені по домівках.

     Дякуємо за таке чудове і неперевершене свято!

(Гаврилюк А.)

 


« повернутися

Вхід для адміністратора