A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Не словом, а ділом

Дата: 02.10.2019 14:51
Кількість переглядів: 137

Традиційно на початку жовтня заклади освіти Полянської сільської ради проводять акцію «Милосердя», яку присвячують  Дню людей похилого віку та Дню ветерана. Адже турбота про людей похилого віку, допомога їм в побуті, по господарству та в сезонних роботах – велика справа, яка засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

  «Не словом, а ділом», - під таким девізом діяли волонтерські загони, які створені у кожному закладі і закріплені за ветеранами, одинокими жителями нашої громади та людьми похилого віку.

  Дякуємо всім, хто долучився до цієї акції. Допомагайте тим, хто потребує вашої допомоги. І нехай ніщо не вплине на тепло вашої душі і не загасить щиру іскру в ваших очах.

   А ви, найстарші представники нашої громади, прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щасливої долі, радості, довголіття, добра і віри в краще майбутнє!

Гаврилюк А.


« повернутися

Вхід для адміністратора