A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Екскурсія у ЦНАП Полянської сільської ради

Дата: 30.12.2020 14:11
Кількість переглядів: 173

    30 грудня 2020 року учні 9-х класів Полянського ліцею відвідали Центр надання адміністративних послуг Полянської сільської ради. Як молодим громадянам нашої держави, їм важливо було дізнатися, наскільки змінюється їхнє життя завдяки реформі децентралізації.

     Керівник Центру Татач Тетяна Миколаївна розповіла, що метою створення та функціонування Центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу) було забезпечення доступних, швидких, зручних та якісних адміністративних послуг, які зможуть отримати жителі нашої громади. Наголосила, що ініціатива створення центру належала сільському голові І.І.Дрогобецькому, будівництво даного Центру відбулось завдяки співфінансуванню Міністерства соціальної політики та Полянської сільської ради, а матеріально-технічне забезпечення – завдяки партнерам нашої громади - міжнародній програмі «U-LEAD з Європою».

      У ході екскурсії Тетяна Миколаївна ознайомила учнів з основними завданнями, функціями, структурою, режимом роботи ЦНАПу та познайомила зі спеціалістами Центру, ознайомила з переліком адміністративних послуг, які надаються Центром, а їх на сьогоднішній день аж 259, та зауважила на можливості отримання певних видів послуг віддалено через віддалені робочі місця, які створені при старостинських округах.

      Зустріч із працівниками ЦНАПу була дуже пізнавальною та корисною. Жодне питання, яке виникло під час екскурсії, не залишилось без відповіді. На завершення  керівник Центру роздала учням інформаційні буклети та попросила їх розповісти про ЦНАП своїм друзям, батькам, дідусям та бабусям, аби ті, хто ще не знає про можливості нещодавно відкритого Центру, почали користуватися його послугами і особисто переконалися, наскільки позитивні зміни відбуваються у нашій громаді.


Гаврилюк

 


« повернутися

Вхід для адміністратора