A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Закриття оздоровчого табору "Олімпія"

Дата: 14.06.2019 12:41
Кількість переглядів: 148

Ось і добіг до кінця відпочинок у таборі "Олімпія". Весь день всі мешканці табору готувались до урочистого закриття зміни. Одні згадували танці, інші розучували нові пісні. Кожен хотів прикласти зусиль, щоб вогник дружби, який уже традиційно запалюється на кінець зміни, запам'ятався всім надовго. 


Після вечері всі зібрались біля річки у зоні відпочинку, щоб насолодитися чудовим концертом, який підготували учні Полянської ОТГ та гості із Сватова. Голова Полянської ОТГ Дрогобецький І.І. відмітив, що така співпраця Сходу і Заходу ще раз підкреслює, що ми єдина і неподільна Україна,  адже наші дітки можуть знайти спільну мову,  вони здружилися і цю дружбу вони збережуть на довгі роки. Лізанець П.І. - начальник відділу освіти Полянської сільської ради підвів підсумки роботи табору.

Кожен день у таборі був насичений новими подіями, враженнями, почуттями: з вихованцями табору проводились різноманітні конкурси, спортивні змагання, квести.  Жодна перемога не була залишена без уваги – усіх діток нагороджено грамотами, а керівників групи зі Сватова та практиканток-вожатих нагорджено подяками.  За час табірної зміни діти здружилися, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання, усвідомили важливість того, що вони діти України. Завершився вечір традиційною дискотекою біля вогнища. Діти ледь стримували емоції та бажали, щоб ця табірна зміна  продовжилася ще хоч трішки, настільки їм не хотілось розлучатися зі своїми новими друзями. Всі розійшлись з надією,  що на наступний рік у них буде можливість знову зустрітися у таборі "Олімпія" та цікаво і змістовно провести тут свій час.


« повернутися

Вхід для адміністратора