A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Олімпійський тиждень у закладах освіти Полянської сільської ради

Дата: 14.09.2019 11:25
Кількість переглядів: 116

З 07 по 13 вересня 2019 року у всіх закладах освіти Полянської сільської ради пройшов Олімпійський тиждень, як такий, що має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя. Розпочалися заходи із урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів, піднято олімпійський прапор, учителі фізичного виховання розповіли про виникнення, розвиток та  символіку Олімпійських Ігор.

        9 вересня,  відбувся Олімпійський урок у 9-11 класах, який розпочався  внесенням олімпійського прапора, прозвучав Гімн олімпійців.  На уроці була висвітлена  історія Олімпійських Ігор та досягнення  українських спортсменів.

 Упродовж тижня учні змагалися у спритності та витривалості у різних видах спорту. Після завершення змагань було підбито підсумки і нагороджено переможців. Крім того, протягом тижня були проведені виховні години «Здоровим бути – зі спортом дружити» (3 клас); «Спорт – сила, краса, здоров’я» (3, 4 клас); «Історія Олімпійських ігор» (5-8 класи); «Досягнення українських спортсменів» (9-11 класи).

   Тиждень пройшов у всіх закладах освіти цікаво, ефективно та корисно.

А.Гаврилюк

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора