A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Спортивні змагання з волейболу «Шкільна волейбольна ліга України - 2020 рік»

Дата: 13.02.2020 15:56
Кількість переглядів: 137

       13 лютого 2020 року на базі спортивного комплексу «Олімпія», що знаходиться в с. Поляна, відбулися спортивні змагання з волейболу серед юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів Полянської сільської ради Свалявського району «Шкільна волейбольна ліга України - 2020 рік».

        У змаганнях взяли участь юнаки 2006 року народження і молодші Солочинської та Родниківської ЗОШ І-ІІ ступенів, Полянської та Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а також дівчата 2006 року народження і молодші  Солочинської ЗОШ І-ІІ ступенів  та Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

        У напруженій боротьбі серед юнаків закладів освіти найсильнішою  виявились команда Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, друге місце за командою Солочинської ЗОШ І-ІІ ступенів , третьою стала команда юнаків Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

        У змаганнях з волейболу серед дівчат сильнішими стали вихованки Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

       Відділ освіти щиро вітає команду юнаків Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та дівчат Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та бажає успіху у наступному обласному (зональному) етапі змагань «Шкільна волейбольна ліга України - 2020 рік» , які відбудуться у м. Міжгір’я 15-16 лютого 2020 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора