A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Останній дзвоник у закладах освіти Полянської сільської ради

Дата: 31.05.2019 21:05
Кількість переглядів: 112

31 травня в усіх закладах освіти Полянської сільської ради пролунав Останній дзвоник. Веселе і водночас сумне свято зібрало велику кількість учнів, педагогів, батьків та гостей у кожному закладі освіти Полянської сільської ради. Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул, а для випускників попереду незвіданий шлях дорослого і серйозного світу.

Традиційно свято розпочалося із урочистого виконання гімну України. А далі школярі, їхні батьки та вчителі приймали слова вітань від Полянського сільського голови Івана Дрогобецького, начальника відділу освіти Петра Лізанця, представників виконкому Полянської сільської ради, керівників шкіл, священників, старост. Вони бажали їм мудрих рішень і дій, удачі, впевненості у собі, віри в те, що попереду – все найкраще і тільки те, що можна здолати, а випускникам радили, аби вища освіта для них стала не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування та самореалізації. Після теплих привітань та побажань переможців конкурсів і спортивних змагань на обласному рівні було нагороджено Грамотами, а вчителів, які їх підготували, Подяками Полянської сільської ради.

Після урочистої церемонії одинадцятокласники подарували присутнім прощальний концерт, після чого випустили в небо кульки мрії. 

(Гаврилюк А.) 


« повернутися

Вхід для адміністратора