A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

ЗНО - 2020 (біологія)

Дата: 14.07.2020 08:45
Кількість переглядів: 172

 

У понеділок, 13 липня, відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з біології, в якому взяли участь 16 випускників закладів освіти Полянської сільської ради.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з біології складався з 50 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин.

За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з біології.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з біології, дорівнює 82 балам.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання у вівторок 14 липня будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту. Див. розділ Відповіді на тести ЗНО.

Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з біології відбудеться за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО, що відбудеться 24 липня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів та таблиця переведення тестових балів з біології у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Результати тестування з біології будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО 25 липня.

Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів.

Додаткове тестування з біології відбудеться 5 серпня.

ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ ЗНО З БІОЛОГІЇ

За матеріалами сайту http://osvita.ua/test/74969/


« повернутися

Вхід для адміністратора