A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Співпраця з правоохоронними органами у закладах освіти Полянській ОТГ

Дата: 16.05.2019 08:25
Кількість переглядів: 122

6-12 травня усі заклади освіти Полянської  ради, як і вся Україна, долучилися до проведення 5-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху. У рамках Тижня з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного  травматизму було проведено багато різноманітних превентивних заходів, організовано зустрічі учнів з представниками Національної Поліції та батьками-водіями на тему дотримання правил дорожнього руху.

А цього тижня, 14 травня, з дозволу дирекції на запрошення класного керівника 5-А класу Шпонтак І.Й. у Полянську ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали інспектор ювенальної превенції старший лейтенант поліції Мирослава Колядко та працівники групи швидкого реагування майор поліції Юрій Рота і капрал поліції Юрій Микульця. Правоохоронці ознайомили школярів із правилами поводження у громадських місцях, видами порушень, особливу увагу звернувши на відповідальності учнів та їхніх батьків за скоєні правопорушення. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди поліцейські нагадали школярам і основні правила безпечної поведінки на дорозі, навели факти дорожньо-транспортних пригод за участі неповнолітніх, закцентувавши увагу на проблемах щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей у процесі дорожнього руху. На завершення діти мали змогу приміряти елементи амуніції, оглянути спеціальні засоби для затримання правопорушників  та оглянути автомобіль патрульної служби.

         Ця зустріч була цікавою, корисною та результативною. Саме її діти запам’ятають на все життя. А заклади освіти і в подальшому співпрацюватимуть з правоохоронними органами.

(Гаврилюк А., Шпонтак І.)


« повернутися

Вхід для адміністратора